Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2005,2:11 μ.μ.
Καταραμένη φτώχεια...@#%!!!***

Το παγκοσμίου εμβέλειας έντυπο ΧΡΟΝΟΣ γνωμοδότησε πως κορυφαία πρόσωπα της απερχόμενης χρονιάς για τη δράση τους «υπέρ της δικαιοσύνης στον κόσμο» και «την ικανότητα τους να ασχολούνται με τους συνανθρώπους τους», δεν είναι άλλοι από τους καλούς Σαμαρείτες, Βασιλάκη (μόνο για τους κολλητούς) – όχι Καϊλα - αλλά Γουίλιαμ Γκέιτς ο 3ος μετά της συζύγου του, με 46,5 δισεκατομμύρια δολλάρες (το 2005) περιουσία, και ο μέγας τροβαδούρος των “Ου Ντος”, Μπονο. Μπερ δε γουέι, οι φίλτατοι “Ου Ντος” καθάρισαν 260 εκατομμυριάκια μπακς στο Αμέρικα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους περιοδείας υπό τον τίτλον Ίλιγγος.

Κάτι παλικάρια δε στη Γαλλία, όχι από αυτά που εξεγέρθηκαν όμως, αλλά κάποια που τυγχάνει να έχουν το μανατζάρισμα σε κάτι μαγαζά γωνία, λέει ότι καταφέρνουν να βγάζουν χαρτζιλίκι κάπου 15 χιλιαρικάκια ευρώπουλα, την ημέρα κατά μέσο όρο, τα κακόμοιρα. Τα μαγαζά τους, λέει, είναι τα 40 καλύτερα εις στας Παρισίας και αποτελούν το δείκτη CAC-40 της γαλλικής Σοφοκλέους, βεβαίως βεβαίως. Ο αρχηγός της παρέας ταύτης, ένα κοπέλι 59 Μαΐων από την Ιρλανδία, για το προεδριλίκι που προσφέρει στο μαγαζί – κολοσσό L’Oreal, παίρνει ετήσιο χαρτζιλίκι κάτι λιγότερο από 23.000.000 (είναι 6 τα μηδενικά δεν μετράτε λάθος) ευρά (το πακέτο περιλαμβάνει και κάτι stock – options). Ο επόμενος της παρέας, διακεκριμένος πιανίστας λέει, από τις πενιές που παίζει για τον οίκο Luis Vuiton (πρέπει να είναι αυτός με τις σακούλες των 1000 ευρώ που έχουν πάνω τους το σύμβολο LV), βγάζει κάτι παραπάνω από 16.000.000 ευρά (κι εδώ 6 είναι τα μηδέν, μην μετράτε). Άλλος ένας, ο Ζαχαρίας (όχι αυτός με το δισκάδικο), πιάνει κάτι παραπάνω από 13 μύρια και το παλεύει πάντως για κάτι καλύτερο, καθότι γρουσούζικο το νούμερο αυτό (φτου φτου μακριά!).

Μα τον Οβελίξ! μετά από τέτοια συγκίνηση, μέρες που είναι, λέω να πάω να χτυπήσω εκείνο το σκοτσέζικο πουλοβεράκι των 470 ευρώ που είδα τις προάλλες στο Άττικα; να τους δείξω εγώ…
 
posted by Iridium
Permalink ¤


0 Comments: