Τρίτη, Φεβρουαρίου 05, 2008,11:07 μ.μ.
Τα Χρυσά Αυγά τα προσέχουμε καλά...
Σάββατο κατά τις 3 το μεσημέρι, κι ενώ έχει γίνει ο γνωστός χαμός στο κέντρο, καταφθάνουν στην αρχή της Ερμού, στο Μοναστηράκι, μέσω της Αθηνάς, οι λάτρεις του υπερ-εθνικισμού, άνετοι και χαλαροί (φωνάζοντας μόνο κάνα «αθώο» συνθηματάκι), περιτριγυρισμένοι και υπό προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Απ’ ότι φάνηκε δεν το είχε πάρει κανείς (από τους αντιπάλους) χαμπάρι ότι θα κατέληγαν οι «νέοφαστ» εκεί και έτσι απεφεύχθη η πιθανότητα να γίνει γης μαδιάμ και αυτή η περιοχή.

Εκεί, αφού ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας κόβει την κίνηση κακήν κακώς, το μπλοκ των εθνικοφρόνων σταματά στη μέση του δρόμου και φορτώνει τα υπόλοιπα «εργαλεία» (καδρόνια, κοντάρια και σημαίες) στο γνωστό φορτηγάκι που τους περιμένει εκεί.

Αμέσως μετά, και ενώ έχει γίνει ένα σχετικό χάος με την κίνηση, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών και καταστηματαρχών και υπό τη συνεχή επιτήρηση των «ματατζήδων», όλοι στράφηκαν προς την Ακρόπολη και με προτεταμένη τη δεξιά χείρα άρχισαν να τραγουδούν δυνατά τον εθνικό ύμνο. Έτσι λοιπόν, έλαβε τέλος η «σεμνή» τους τελετή, και διαλύθηκαν, ενώ το φορτηγάκι έφυγε με τη συνοδεία ενός ι.χ. και αρκετών μηχανακίων.

Ετικέτες

 
posted by Iridium
Permalink ¤


0 Comments: