Τρίτη, Ιουλίου 18, 2006,12:14 π.μ.
Έκτακτο Ανακοινωθέν προς το επιβατικό κοινό. (Νάμπερ Θρι)
Αγαπητοί επιβάτες,

Η Ένωση μας, θέλει να καταγγείλει δημοσίως τον αήθη πόλεμο και την λασπολογία που δέχεται η ελληνική ακτοπλοΐα τις τελευταίες μέρες από ανθελληνικά κέντρα συμφερόντων και με τη στήριξη κάποιων μέσων ενημέρωσης, με απώτερο στόχο την κυριαρχία των Τουρκαλάδων στις ελληνικές θάλασσες και την απεμπόληση των εθνικών μας δικαιωμάτων! Η ελληνική ακτοπλοΐα χρόνια ολόκληρα υπηρετεί ανιδιοτελώς τον έλληνα και ξένο ταξιδιώτη προσφέροντας υψίστης ποιότητος υπηρεσίες, που δεν έχουν δει ούτε στο ύπνο τους οι απολίτιστοι ευρωλιγούρηδες!

Γι αυτό θα θέλαμε να σας αποκαλύψουμε τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν σε καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων. Αρχικά, πρέπει να τονιστεί πως οι λίγες βλάβες που συνέβησαν οφείλονται σε μια πρωτόγνωρη πανδημία γρίπης, γνωστή και ως γρίπη του τσιγκούνη, που χτύπησε τα ελάχιστα (γκουχου γκουχου...) ηλικιωμένα πλοία του υπερσύγχρονου στόλου μας. Ήδη έχει σπεύσει κλιμάκιο, του υπουργείου υγείας, υπό την εποπτεία των συναρμόδιων υπουργών κ. Αβραμόπουλο και Κεφαλογιάννη, για να ελέγξει πιθανή ύπαρξη του στελέχους του θανατηφόρου ιού Η5Ν1 στα γέρικα σκυλιά. Εντούτοις, εξετάζεται σοβαρά, από ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων, και το ενδεχόμενο δολιοφθορών από ξένο δάχτυλο.

Επιπροσθέτως, ευαισθητοποιημένοι από τα χοντρά φράγκα που μας σκάνε οι Ευρωπαίοι, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε μερικές γραμμές μέχρι και το Λίβανο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παλιννοστούντων Ελλήνων. Έτσι, για ακόμα μια φορά η ελληνική ακτοπλοΐα πρωτοπορεί, ανοίγοντας δίαυλο θαλάσσιας επικοινωνίας με τον Αραβικό κόσμο.

Επίσης, προς όλους τους κακόβουλους που μας κατηγορούν πως διακόψαμε τα δρομολόγια της συμπρωτεύουσας με τις Κυκλάδες, τους απαντάμε ότι έχουμε ήδη δρομολογήσει ένα από τα πιο ιστορικά ταχύπλοα της ελληνικής ακτοπλοΐας, το Λυκομήδη (όπως αναφέρθη στο Ανακοινωθέν ‘Νάμπερ Ουάν’). Εξάλλου, εκεί στη Βουλγαρία που είστε δεν σας αξίζει και τίποτα καλύτερο.

Και μιας και βλέπουμε ότι το παιχνίδι, για το πιο πλοίο θα καθυστερήσει περισσότερο και πιο θα χαλάσει πρώτο, έχει αποκτήσει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αποφασίσαμε σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ να το εντάξουμε στο ελληνικό στοίχημα από την επόμενη εβδομάδα. Από τον Αύγουστο σας περιμένουν λοιπόν περισσότερες εκπλήξεις!

Τέλος, για την καλύτερη και πιο έγκυρη ενημέρωσή σας σχετικά με τις ώρες αναχωρήσεων – αφίξεων ανοίξαμε στο λιμάνι του Πειραιά παράρτημα του Μαντείου των Δελφών. Το γραφείο λειτουργεί όλο το 24ωρο για πιο έγκυρες προβλέψεις, ενώ στο τηλεφωνικό κέντρο βρίσκεται ο μάντης Κάλχας έτοιμος να σας εξυπηρετήσει.

Θεκ Γιου,
Ένωση Νταβατζήδων Ελληνικών Θαλασσών

Ετικέτες

 
posted by Iridium
Permalink ¤


0 Comments: