Κυριακή, Ιουλίου 16, 2006,12:28 π.μ.
Έκτακτο Ανακοινωθέν προς το επιβατικό κοινό. (Νάμπερ Τού)
Αγαπητοί επιβάτες,

Το ότι σας έχουμε γραμμένους, το γνωρίζετε ήδη. Αυτό που δεν γνωρίζετε όμως είναι πως έπειτα από έκτακτη γενική συνέλευση του ΔουΣου στα γραφεία της ΕΝΕΘ στην Ακτή Γκιαούρη, αποφασίζομεν και διατάζομεν την περαιτέρω αύξηση των κομίστρων στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια εσωτερικού. Αιτία για τοιαύτη αύξηση είναι η τρελή κούρσα του Βαλεντίνο Πετρελόσι, έπειτα από τη νύχτα και την ημέρα του Αγίου Βαρθολομαίου εις το φιλήσυχον χωρίον του Λιβάνου. Ευκαιρία να προλάβομεν λοιπόν την επικείμενη αύξηση τιμών των πάντων, και να βάλουμε κάτι τοις παραπάνω στις ήδη φουσκωμένες μας τσέπες.

Συνεπώς, με ιδιαίτερη λύπη και σπαραγμό (...τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές έχω βουρκώσει μα τον Αλλάχ!), λαμβάνοντας δε υπόψη πάντα το ΔΙΚΟ (σ)μας συμφέρον, αποφασίσαμε να αυξήσουμε αυτή τη φορά τις τιμές των εισιτηρίων μόνο κατά 314,159 26535 89793 23846 26433 83279 50288 41971 69399 37510 %. Παρόλαυτα, θα συνεχίσει να παρέχεται το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών από άριστα εκπαιδευμένα πληρώματα, η αξιοπλοία και φυσικά τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Επίσης, οι τιμές στα προϊόντα που πωλούνται στα μπαρ των πλοίων μας θα παραμείνουν βαπορίσιες. Δηλαδή, ο φραπέ-νερό 4€, το αμφίψωμο 8€, η γκαζόζα στα τρία και πάει λέγοντας.

Ένεκα βεβαίως της γενναιοδωρίας και του υψηλού επιπέδου αλτρουισμού που διακρίνει εμάς τους πλοιοκτήτες, αποφασίζουμε, παρά τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες-το τονίζω, να διατίθεται 0,001 ευρώ από κάθε εισιτήριο στα φτωχά παιδάκια της ατόλης Τουμπαχαλούλου και στη διάσωση του θιβετιανού θαλάσσιου καβουρογαμόσαυρου, για ολόκληρο το καλοκαίρι.


Με δόλο,
Ένωση Νταβατζήδων Ελληνικών Θαλασσών

Ετικέτες

 
posted by Iridium
Permalink ¤


0 Comments: