Κυριακή, Ιανουαρίου 27, 2008,11:45 μ.μ.
Μ Π Ο Υ Ρ Λ Ο Τ Ο !!

Αυτό χρειάζεται. Μπουρλότο στο κράτος και στη κοινωνία. Συθέμελα. Που είναι μια νέα 17 Νοέμβρη να μην αφήσει τίποτα όρθιο; Βουλή, κανάλια, υπουργία, σπίτια. Να βρεθεί, έστω, ένας ήρωας άλλα Ρομπέν των δασών (ή καλύτερα των πόλεων), ένας Τσαρλς Μπρόνσον ως άλλος Τιμωρός, να τους πάρει όλους αυτούς φαλάγγι μήπως και ξεβρομίσει λίγο ο τόπος. Αλλιώς, πως;

Ετικέτες

 
posted by Iridium
Permalink ¤ 0 comments
Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2008,4:50 μ.μ.
Vamos a Primavera Sound 2008! Portishead Ahead!
Βαρκελώνη. Τέλος Μαΐου. Primavera Sound Festival με δεκάδες γκρουπ. Ήδη έχουν κλείσει οι Portishead. Αεροπορικό εισιτήριο με την Clickair στα 125 ευρώ απευθείας, μετ’ επιστροφής. Καλύτερος συνδυασμός δε θα μπορούσε να υπάρξει (πιθανόν...). Έτσι λοιπόν έκλεισε. Vamos a Barca!

Ετικέτες

 
posted by Iridium
Permalink ¤ 0 comments
,4:28 μ.μ.
New Portishead, live @ ATP 07'

Ετικέτες

 
posted by Iridium
Permalink ¤ 0 comments
Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2008,5:44 μ.μ.
Radiohead - Jigsaw Falling Into Place
 
posted by Iridium
Permalink ¤ 0 comments
Σάββατο, Ιανουαρίου 05, 2008,1:22 π.μ.
Ακυρώθηκε πρώτη φορά στη 30ετή του ιστορία το ράλι Ντακάρ!
Κι ενώ σε λίγες ώρες θα ξεκινούσε το φημισμένο ράλι της ερήμου, ράλι Ντακάρ 2008, αυτή τη φορά από τη Λισσαβόνα, τελικά οι διοργανωτές αποφάσισαν να το ακυρώσουν. Ο λόγος είναι ότι υπήρχε έντονη ανησυχία για την ασφάλεια του αγώνα και των συμμετεχόντων μετά τη δολοφονία και τη ληστεία 4 γάλλων τουριστών (μεταξύ των και δύο παιδιά) την παραμονή των Χριστουγέννων στη Μαυριτανία. Οι αρχές υποπτεύονται ότι οι δράστες ήταν μέλη μιας οργάνωσης που συνδέεται με την Αλ Κάιντα, ενώ επίσης αναφέρεται πως υπήρχε συγκεκριμένη απειλή της Αλ Κάιντα κατά του αγώνα σύμφωνα με πληροφορίες των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών.

Ετικέτες

 
posted by Iridium
Permalink ¤ 0 comments